AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üstünde yürüdüğünü görmek

Kahve falında suyun üstünde yürüdüğünü görmek

Kahve falında suyun üstünde yürüdüğünü görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hayatın fal sahibine güleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulur.

Kahve falında suyun üstünde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Odaklanmanız durumunda çok fazla şey yapabilirsiniz.

Kahve falında buzlu suyun üstünde yürümek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak suyun üstünde yürümek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında su üstünde batmadan yürümek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su üstünde yürümek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun üstünde yürüdüğünü görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun üstünden yürümek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuz üstünde yürümek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına inanılır.

Kahve falında bulut üstünde yürümek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir