AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üstünde batmadan yürümek

Kahve falında su üstünde batmadan yürümek

Kahve falında su üstünde batmadan yürümek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, hayırlı haberler alacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su üstünde batmadan yürümek gördüyseniz:

  • Rahatlatıcı aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında su üstünde batmadan yürümek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde batmadan yürümek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına delalet eder.

Kahve falında buzlu suyun üstünde yürümek ele geçen fırsatların heba edileceğine, bir akrabadan hata görüleceğine inanılır.

Kahve falında su üstünde yürümek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, zararların yakında telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun üstünden yürümek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak suyun üstünde yürümek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına inanılır.

Kahve falında suyun üstünde yürüdüğünü görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde batmadan durmak düşmanından uzak olacağına, daha büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir