AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın üstünde yürümek

Kahve falında karın üstünde yürümek

Kahve falında karın üstünde yürümek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında karın üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara veya tekliflere onay vermeden önce, olayları net şekilde görmeyi beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında karın üstünde yürümek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, maddi çıkmazların biteceğine delalettir.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstünde namaz kılmak hayatın tadına varacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde arabayla gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına alamet eder.

Kahve falında karın üstünde yatmak aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında karın üstünde araba sürmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde kan görmek çok büyük destek vereceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalet eder.

Kahve falında karın üstünde uçmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir