AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üstünde yürümek

Kahve falında su üstünde yürümek

Kahve falında su üstünde yürümek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine inanılır.

Kahve falında su üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Gereksiz yanlışlardan veya tuzaklardan kaçınabilmek için direksiyona sizin geçmenizde fayda var.

Kahve falında suyun üstünden yürümek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına yorulur.

Kahve falında su üstünde yürümek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde yürüdüğünü görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında su üstünde batmadan yürümek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında berrak suyun üstünde yürümek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu suyun üstünde yürümek maddi sıkıntısı olmayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında ayın üstünde yürümek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlık üstünde yürümek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir