AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üstünden geçmek

Kahve falında suyun üstünden geçmek

Kahve falında suyun üstünden geçmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Evinizde iş hayatınızı veya ev yaşamınızı kolaylaştıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında akan suyun üstünden geçmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık suyun üstünden geçmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine delalettir.

Kahve falında suyun üstünden geçmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işaret eder.

Kahve falında su üstünden geçmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine işarettir.

Kahve falında mezarlığın üstünden geçmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, sorunların çabucak halledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstünden geçmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünden arabayla geçmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünden arabayla geçmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir