AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üstünden arabayla geçmek

Kahve falında deniz üstünden arabayla geçmek

Kahve falında deniz üstünden arabayla geçmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında deniz üstünden arabayla geçmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız daha iyi olabilir.

Kahve falında deniz üstünden arabayla geçmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına işaret eder.

Kahve falında denizin üstünden arabayla geçmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında üstünden araba geçmek başarılı olacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlığın üstünden arabayla geçmek elindekini de bitireceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçakla denizin üstünden geçmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek bahtın açılacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir