AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üstünden geçmek

Kahve falında ölünün üstünden geçmek

Kahve falında ölünün üstünden geçmek mevki kazanacağına, çekilen hasretin biteceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, hayır işleri yapacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Kendi üstünüze düşeni yapmanız durumunda yakında belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölünün üstünden geçmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına işarettir.

Kahve falında suyun üstünden geçmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına yorulur.

Kahve falında gölün üstünden geçmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığın üstünden arabayla geçmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında şelalenin üstünden geçmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık suyun üstünden geçmek hayatının daha kolay hale geleceğine, büyük zararlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında nehrin üstünden geçmek rahat şekilde yaşayacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir