AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üstünden geçmek

Kahve falında su üstünden geçmek

Kahve falında su üstünden geçmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Seyahat planlayabilir veya aşk hayatınızı ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında bulanık suyun üstünden geçmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun üstünden geçmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında su üstünden geçmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına delalettir.

Kahve falında akan suyun üstünden geçmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dere üstünden geçmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden geçmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üstünden geçmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ölünün üstünden geçmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir