AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığın üstünden geçmek

Kahve falında mezarlığın üstünden geçmek

Kahve falında mezarlığın üstünden geçmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, ele geçen kazancın artacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üstünden geçmek gördüyseniz:

  • İşinize duygularınızı karıştırmamanız gerekiyor.

Kahve falında mezarlığın üstünden geçmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünden geçmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlığın üstünden arabayla geçmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulur.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında dere üstünden geçmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında ırmak üstünden geçmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derenin üstünden geçmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir