AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suyun üstünden geçmek

Kahve falında akan suyun üstünden geçmek

Kahve falında akan suyun üstünden geçmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, dertlerin başlayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, başarılı olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan suyun üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı engeller olsa da, ardından olaylar istenen şekli alabilir.

Kahve falında akan suyun üstünden geçmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında su akan köprüden geçmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan suyun üzerinden geçmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında akan suyun içinden geçmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan suyun üstünden atlamak çok yıpranacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında bulanık suyun üstünden geçmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına alamet eder.

Kahve falında su üstünden geçmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, ömrünün uzun olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir