AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünden arabayla geçmek

Kahve falında denizin üstünden arabayla geçmek

Kahve falında denizin üstünden arabayla geçmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, yeni bir sayfa açacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünden arabayla geçmek gördüyseniz:

  • Zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında deniz üstünden arabayla geçmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına delalettir.

Kahve falında denizin üstünden arabayla geçmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünden araba geçmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlığın üstünden arabayla geçmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, içini açmaya karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden geçmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına delalettir.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına yorulur.

Kahve falında uçakla denizin üstünden geçmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir