AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz üstünde yürümek

Kahve falında havuz üstünde yürümek

Kahve falında havuz üstünde yürümek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuz üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında havuz üstünde yürümek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında evin üstünde havuz görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun üstünde uçmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda yürümek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında havuz kenarında yürümek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında havuz üzerinde yürümek yaşamını kolaylaştıracağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine inanılır.

Kahve falında ellerinin üstünde yürümek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayanın üstünde yürümek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir