AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek ayak üstünde durmak

Kahve falında tek ayak üstünde durmak

Kahve falında tek ayak üstünde durmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, saygınlık elde edeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında tek ayak üstünde durmak gördüyseniz:

  • Kendinizi hazır tutmalısınız.

Kahve falında tek ayak üstünde durmak çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, giderlerin artış göstereceğine delalettir.

Kahve falında tek ayak üstünde yürümek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, yeni hobiler edinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek ayak üstünde zıplamak sevdiği kişiden de ayrılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında ip üstünde durmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde durmak üzüleceğine ve borçlanacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına yorulur.

Kahve falında köprünün üstünde durmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında su üstünde durmak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında denizde su üstünde durmak kısmetin bollaşacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir