AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üstünde çiçek görmek

Kahve falında suyun üstünde çiçek görmek

Kahve falında suyun üstünde çiçek görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, bir süre zorluk çekeceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında suyun üstünde çiçek gördüyseniz:

  • Başkalarını temsilen veya başkaları için yapacağınız konuşmalarda çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında suyun üstünde çiçek görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masa üstünde çiçek görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarın üstünde çiçek görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında mezar üstünde çiçek görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde çiçek görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine işaret eder.

Kahve falında denizde su üstünde durmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında suyun üstünde yürüyen birini görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında su üstünde batmadan yürümek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir