AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünde çiçek görmek

Kahve falında mezarın üstünde çiçek görmek

Kahve falında mezarın üstünde çiçek görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında mezarın üstünde çiçek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissedecekseniz bir tatile çıkmaktan daha güzel bir şey olmayabilir.

Kahve falında mezarın üstünde çiçek görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında mezar üstünde çiçek görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, süzüleceğine, ağlayacağına işarettir.

Kahve falında masa üstünde çiçek görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında kar üstünde çiçek görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına inanılır.

Kahve falında suyun üstünde çiçek görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında mezarların üstünden atlamak bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlık üstünde uçmak kalp kırıklığı yaşanacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlık üstünde yürümek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir