AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üstünde çiçek görmek

Kahve falında kar üstünde çiçek görmek

Kahve falında kar üstünde çiçek görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kazancının daha da artacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, rütbenin yükseleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine inanılır.

Kahve falında kar üstünde çiçek gördüyseniz:

  • Size söylenecek şeylerden çok yararlanabilirsiniz.

Kahve falında kar üstünde çiçek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında kar üstünde oynamak neredeyse kahrolacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç üstünde kar görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında ağacın üstünde kar görmek hastalıkların kalmayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kar üstünde kaydığını görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, donatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağ üstünde kar görmek güzel huylarını terk edeceğine, çok mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında kar üstünde araba görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında kar üstünde durmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir