AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa üstünde çiçek görmek

Kahve falında masa üstünde çiçek görmek

Kahve falında masa üstünde çiçek görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında masa üstünde çiçek gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sürdürüyorsunuz.

Kahve falında masa üstünde çiçek görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında masanın üstünde yatmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine delalettir.

Kahve falında masanın üstünde balık görmek yaşamını kolaylaştıracağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında masanın üstünde para görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masa üstünde para görmek dertlerin günden güne artacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında masanın üstünde ekmek görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, para yatıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında masa üstünde uyumak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına yorulur.

Kahve falında masa üstünde yemek görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir