AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üstünde yürüyen birini görmek

Kahve falında suyun üstünde yürüyen birini görmek

Kahve falında suyun üstünde yürüyen birini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında suyun üstünde yürüyen birini gördüyseniz:

  • Artan eleştiriler veya bazı kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Kahve falında buzlu suyun üstünde yürümek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında suyun üstünden atlamak işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su üstünde kaymak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında suların üstünde uçmak işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suyun üstünden atlamak endişelerinin yerini umudun alacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla su üstünde gitmek sıkıntının günden güne artacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su üstünde namaz kılmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet eder.

Kahve falında suyun üstünde oturmak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir