AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstünde çiçek görmek

Kahve falında mezar üstünde çiçek görmek

Kahve falında mezar üstünde çiçek görmek başarının düşeceğine, duygularını açığa vuracağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, işlerdeki verimin artacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde çiçek gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olabilecek destekleyici kişilerle iletişime geçmelisiniz.

Kahve falında mezarın üstünde çiçek görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında mezar üstünde çiçek görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, zor ve kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde çiçek görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masa üstünde çiçek görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde çiçek görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına işaret eder.

Kahve falında mezarın üstünden geçmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde ağlamak kolaylıklarla karşılaşacağına, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Kahve falında mezarın üstünde yatmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir