AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun önünü kesmek

Kahve falında suyun önünü kesmek

Kahve falında suyun önünü kesmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, yeni bir eve sahip olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına alamet eder.

Kahve falında suyun önünü kesmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız sizi daha olumlu bir yola sokabilir.

Kahve falında suyun önünü kesmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, kafasını rahatlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan suyun önünü kesmek faydalı şeyler yapacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçının önünü kesmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gelin arabasının önünü kesmek üzüleceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına alamet eder.

Kahve falında saçın önünü kesmek maddi konularda zayıf düşeceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işaret eder.

Kahve falında kapı önüne su dökmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine yorulur.

Kahve falında suyun önünü açmak kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında evin önünde su görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir