AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önüne su dökmek

Kahve falında kapı önüne su dökmek

Kahve falında kapı önüne su dökmek aksiliklerin aşılacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı önüne su dökmek gördüyseniz:

  • Kafanızı iyi çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında kapının önüne su dökmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı önüne su dökmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, eksiklerinin farkına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde su görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kapıya su dökmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önü paspası görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Kahve falında kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında kapı önünde köpek görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde yatmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir