AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının önünü kesmek

Kahve falında saçının önünü kesmek

Kahve falında saçının önünü kesmek güzel zamanlar geçireceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, işlerinin de rast gideceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, karlı işlere gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, kötü günleri arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında saçının önünü kesmek gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük paralar kaybedebilirsiniz.

Kahve falında saçının önünü kesmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçın önünü kesmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında gelin arabasının önünü kesmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan suyun önünü kesmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında suyun önünü kesmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına işarettir.

Kahve falında saçlarının önünün beyazladığını görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçının önünün döküldüğünü görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında saçın önünü kestirmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir