AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun önünü açmak

Kahve falında suyun önünü açmak

Kahve falında suyun önünü açmak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, aileden ayrı kalınacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, fal sahibinin de yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında suyun önünü açmak gördüyseniz:

  • Size çok gereken birşeylere sahip olmanız olasıdır.

Kahve falında suyun önünü açmak huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önüne su dökmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin önünde su görmek başarılı bir kişi olunacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı önüne su dökmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında suyla evin önünü yıkamak çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında suyun önünü kesmek mülk sahibi olacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret eder.

Kahve falında kapının önünde su görmek maddi gücünü yitireceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan suyun önünü kesmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir