AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin önünde su görmek

Kahve falında evin önünde su görmek

Kahve falında evin önünde su görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, yeni bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında evin önünde su gördüyseniz:

  • Size yapılan teklifleri kabul edip, çevreye uymanızda fayda var.

Kahve falında suyla evin önünü yıkamak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine delalet eder.

Kahve falında evinin önünde su görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin önünde su görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında evinin önünde mezar görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin önünde düğün görmek içine kapanacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin önünde yılan görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işarettir.

Kahve falında evinin önünde çukur görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde oturmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir