AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin arabasının önünü kesmek

Kahve falında gelin arabasının önünü kesmek

Kahve falında gelin arabasının önünü kesmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, ekmeksiz kalacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına yorulur.

Kahve falında gelin arabasının önünü kesmek gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendireceğiniz veya pozisyonunuzu kuvvetlendireceğiniz başarılı bir süreçtesiniz.

Kahve falında gelin arabasının önünü kesmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçın önünü kesmek karalar bağlayacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçının önünü kesmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına işarettir.

Kahve falında akan suyun önünü kesmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında suyun önünü kesmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kapının önünde araba görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında arabada ön koltukta oturmak verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına tabir olunur.

Kahve falında öndeki arabaya çarpmak girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir