AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun kesildiğini görmek

Kahve falında suyun kesildiğini görmek

Kahve falında suyun kesildiğini görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, aradığı kişiyi bulacağına alamet eder.

Kahve falında suyun kesildiğini gördüyseniz:

  • Evlilik ya da iş ortaklığı konularında oldukça asabisiniz, eş veya ortağınıza karşı saldırgan tutumlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında suyun kesildiğini görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, her isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında suların kesildiğini görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun kesilmesi görmek kısmetinin bollaşacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında dilin kesildiğini görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnun kesildiğini görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ağri kesici içmek can sıkıcı haberler almaya, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kafa kesilmesi görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtı kesilmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir