AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun kesilmesi görmek

Kahve falında suyun kesilmesi görmek

Kahve falında suyun kesilmesi görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulur.

Kahve falında suyun kesilmesi gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmenin kimseye bir faydası olmayacağı için uzak durmakta fayda var.

Kahve falında suyun kesilmesi görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun kesildiğini görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında suların kesildiğini görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine inanılır.

Kahve falında boğazının kesilmesini görmek büyük bir işin sahibi olacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında çınar ağacının kesildiğini görmek parasız günler geçireceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün kesildiğini görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal kesilmesini görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında sırtı kesilmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir