AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa kesilmesi görmek

Kahve falında kafa kesilmesi görmek

Kahve falında kafa kesilmesi görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine yorulur.

Kahve falında kafa kesilmesi gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere veya seyahat planlarına zaman ayırmalısınız.

Kahve falında kafasının kesildiğini görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında insan kafası kesildiğini görmek kendisini korumaya alacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına yorulur.

Kahve falında kafa kesilmesi görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kafasının kesileceğini görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Kahve falında kafamın kesildiğini görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafa kesildiğini görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının kafasının kesildiğini görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir