AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtı kesilmek

Kahve falında sırtı kesilmek

Kahve falında sırtı kesilmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtı kesilmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkatle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında sırtının kesildiğini görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtı kesilmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtından kesilmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarının kesildiğini görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birinin kollarının kesildiğini görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında topuğunun kesildiğini görmek de zenginliğe kavuşacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına yorulur.

Kahve falında taş kesilmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, parasını ve işini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında deve kesilmesi görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir