AnaSayfa / Genel / Kahve falında suların kesildiğini görmek

Kahve falında suların kesildiğini görmek

Kahve falında suların kesildiğini görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, maddi zararın büyük olacağına inanılır.

Kahve falında suların kesildiğini gördüyseniz:

  • Sizi mücadele ya da rekabet ortamlarına çeken kişileri saf dışı bırakabilir veya maddi manevi veya fiziksel anlamda size iyi gelecek fırsatlar yakalayabilir ya da olanaklara kavuşabilirsiniz.

Kahve falında suyun kesildiğini görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında suların kesildiğini görmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında suyun kesilmesi görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek kesildiğini görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işarettir.

Kahve falında söz kesilmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazının kesileceğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin kafasının kesildiğini görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilin kesildiğini görmek engellerin ortadan kalkacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir