AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içine dalmak

Kahve falında suyun içine dalmak

Kahve falında suyun içine dalmak dayanışma içinde kalacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşam standartlarının artacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine işarettir.

Kahve falında suyun içine dalmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek çalışma hayatınızı zorlaştırabilirler.

Kahve falında temiz suya dalmak yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına rivayet eder.

Kahve falında derin suya dalmak yeni şeyler deneneceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arabayla suya dalmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun dibine dalmak bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya daldığını görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya dalmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında su altına dalmak büyük çaba sarfedeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalettir.

Kahve falında havuz suyuna dalmak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir