AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla suya dalmak

Kahve falında arabayla suya dalmak

Kahve falında arabayla suya dalmak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına inanılır.

Kahve falında arabayla suya dalmak gördüyseniz:

  • Görevleriniz ya da sorumluluklarınızın artması sizi sıkmasın.

Kahve falında arabayla suya dalmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derin sulara dalmak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet eder.

Kahve falında derin suya dalmak korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak suya dalmak geri planda kalacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalet eder.

Kahve falında su altına dalmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine inanılır.

Kahve falında havuz suyuna dalmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında suyun dibine dalmak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya daldığını görmek doğru bir karar verileceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir