AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suya dalmak

Kahve falında temiz suya dalmak

Kahve falında temiz suya dalmak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işaret eder.

Kahve falında temiz suya dalmak gördüyseniz:

  • Biraz zaman isteyip, olayların ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Kahve falında temiz suya dalmak sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, gün yüzü görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında temiz denize dalmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında suyun dibine dalmak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine işaret eder.

Kahve falında suya dalmak kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında suya daldığını görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derin sulara dalmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içine dalmak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında derin suya dalmak hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir