AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin suya dalmak

Kahve falında derin suya dalmak

Kahve falında derin suya dalmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine yorulmaktadır.

Kahve falında derin suya dalmak gördüyseniz:

  • Bir sürpriz beklenmedik fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında derin sulara dalmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında derin suya dalmak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde derinlere dalmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında denizde derine dalmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derin denize dalmak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına tabir olunur.

Kahve falında derinlere dalmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine inanılır.

Kahve falında derine dalmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında derin havuza dalmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir