AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun dibine dalmak

Kahve falında suyun dibine dalmak

Kahve falında suyun dibine dalmak üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, esenliği bulacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yaşam standartlarının artacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine delalet eder.

Kahve falında suyun dibine dalmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri test edebilirsiniz.

Kahve falında suyun dibine dalmak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında deniz dibine dalmak yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına işaret eder.

Kahve falında denizin dibine dalmak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında denize dip dalmak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına inanılır.

Kahve falında havuz dibine dalmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında havuzda dibe dalmak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dip dalmak bazı sıkıntılara düşeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine işarettir.

Kahve falında denizde dibe dalmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir