AnaSayfa / Genel / Kahve falında su altına dalmak

Kahve falında su altına dalmak

Kahve falında su altına dalmak hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, onları koruyup kollayacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su altına dalmak gördüyseniz:

  • Aniden yol görünebilir ya da yakın çevrenizden kişilerle ilgili haberler alabilirsiniz veya halkla ilişkiler, bilişim, satış, reklam, hukuk, ulaştırma veya medya alanlarında bazı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında su altına dalmak başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında denizin altına dalmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, azalacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz altına dalmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında havuz suyuna dalmak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya tabir olunur.

Kahve falında temiz suya dalmak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında suya dalmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suya daldığını görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içine dalmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir