AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya daldığını görmek

Kahve falında suya daldığını görmek

Kahve falında suya daldığını görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, ana baba dualarının alınacağına, bereketin artacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında suya daldığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin çizdiğiniz programa uyma ya da uymama eğilimini hafife veya çok ciddiye alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında arabayla suya dalmak gösterilen sabrın tükeneceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuz suyuna dalmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında suyun dibine dalmak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su altına dalmak kendini bunu başaracağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derin suya dalmak net bir bakış açısı kazanacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında suya dalmak işinde çok büyük adımlar atacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına delalet eder.

Kahve falında suya daldığını görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kirli suya dalmak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir