AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz suyuna dalmak

Kahve falında havuz suyuna dalmak

Kahve falında havuz suyuna dalmak yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, daha pozitif biri olacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuz suyuna dalmak gördüyseniz:

  • Belli konularda rekabet söz konusu olabilir.

Kahve falında havuz suyuna dalmak annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında havuz dibine dalmak çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzun dibine dalmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında derin havuza dalmak üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında havuzda yüzmek dalmak falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuz dalmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında havuzda dibe dalmak sevinçten adeta havalara uçacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzda dalmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir