AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya dalmak

Kahve falında suya dalmak

Kahve falında suya dalmak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, istediklerini elde edeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya dalmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan teklifleri veya fikirleri ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında su altına dalmak her zaman hürmet göreceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla suya dalmak kısmetinin ve şansının kapanacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında kirli suya dalmak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında suya daldığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derin suya dalmak kendisine kızacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya dalmak hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına rivayet eder.

Kahve falında berrak suya dalmak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuz suyuna dalmak zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir