AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde nar görmek

Kahve falında suyun içinde nar görmek

Kahve falında suyun içinde nar görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde nar gördüyseniz:

  • Sizinle aynı hedefleri olan kişilerle iş birliği içine girmeniz size kazandırabilir.

Kahve falında suyun içinde nar görmek borçlarının kapacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında nar suyu yapmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nar suyu almak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nar suyu görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nar suyu sıkmak azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, heveslerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında nar suyu içmek yeni çalışmalara girişileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında nar suyu içtiğini görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, parasının ve malının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini su içinde görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir