AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar suyu almak

Kahve falında nar suyu almak

Kahve falında nar suyu almak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, çalışmalarının beğenileceğine alamet eder.

Kahve falında nar suyu almak gördüyseniz:

  • Size verebilecekleri zarar fazla değildir.

Kahve falında nar suyu içmek iş hayatının tamamen bozulacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında nar suyu içtiğini görmek fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında nar suyu sıkmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nar suyu almak fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde nar görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında nar suyu yapmak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, bununla yüceleceğine delalettir.

Kahve falında nar suyu görmek nazara geleceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere inanılır.

Kahve falında nar çiçeği rengi elbise giymek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, hayatının adeta cennete döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir