AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar suyu içmek

Kahve falında nar suyu içmek

Kahve falında nar suyu içmek huzur ve şifa bulacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, inancından ödün vereceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar suyu içmek gördüyseniz:

  • Zor bir durumdan geçerek feraha çıkacaksınız.

Kahve falında nar suyu içmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine tabir olunur.

Kahve falında nar ekşisi içmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında nar şerbeti içmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nar suyu almak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nar suyu yapmak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında nar suyu sıkmak atılan adımların başarıya çıkacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde nar görmek zayıflayacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Kahve falında nar suyu içtiğini görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir