AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar suyu sıkmak

Kahve falında nar suyu sıkmak

Kahve falında nar suyu sıkmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, büyük bir karar verileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nar suyu sıkmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durduran kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında nar suyu sıkmak kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar sıkmak çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde nar görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında nar suyu almak işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında nar suyu içtiğini görmek ailenin büyüyeceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına işarettir.

Kahve falında nar suyu görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalettir.

Kahve falında nar suyu içmek hem de iş hayatına yansıyacağına, işe başlanacağına işaret eder.

Kahve falında nar suyu yapmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir