AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar suyu içtiğini görmek

Kahve falında nar suyu içtiğini görmek

Kahve falında nar suyu içtiğini görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine delalet eder.

Kahve falında nar suyu içtiğini gördüyseniz:

  • Mücadele ya da tartışma ortamlarında sizden beklenen güç figürü olma rolünü bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında nar suyu içtiğini görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içi beyaz nar görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi boş nar görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde nar görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nar suyu yapmak çok mutlu ve huzurlu olacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine tabir olunur.

Kahve falında nar suyu sıkmak karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, geçim derdinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nar suyu almak hayırlı bir hayat süreceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına rivayet eder.

Kahve falında nar suyu içmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir