AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar suyu görmek

Kahve falında nar suyu görmek

Kahve falında nar suyu görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında nar suyu gördüyseniz:

  • Ciddi konuşmalar veya pazarlıklar gücünüzü göstermenizi sağlayabilir.

Kahve falında nar suyu almak huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nar suyu yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına inanılır.

Kahve falında nar suyu görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında nar suyu sıkmak bunların devlet kapılarından geçeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nar suyu içmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde nar görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nar suyu içtiğini görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında nar fidanı görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir