Kahve falında birini su içinde görmek

Kahve falında birini su içinde görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Kahve falında birini su içinde gördüyseniz:

  • Ya da evinizi ilgilendiren konular müdahale isteyebilir.

Kahve falında bulanık su içinde yürümek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde hazine bulmak üzüntülerinin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında havuz içinde su görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini sular içinde görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su içinde pirinç görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına işaret eder.

Kahve falında mezarın içinde su görmek rızkının da genişleyeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde yengeç görmek yeni iş kollarına girileceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde su görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top