AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar suyu yapmak

Kahve falında nar suyu yapmak

Kahve falında nar suyu yapmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, rahata erileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, işlerinin tutacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına alamet eder.

Kahve falında nar suyu yapmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler nakit akışınızda rahatlama, işe yarar şekilde bütçe yapabilme ya da yeteneklerinizi paraya çevirme türünde etkileri olabilir.

Kahve falında nar suyu yapmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar suyu içtiğini görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, rahat ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında nar suyu içmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde nar görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında nar suyu almak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, zor günlerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında nar suyu görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında nar suyu sıkmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına işarettir.

Kahve falında su balesi yapmak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir