AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde mezar görmek

Kahve falında suyun içinde mezar görmek

Kahve falında suyun içinde mezar görmek yardımcı olmayacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde mezar gördüyseniz:

  • Belli teklif veya davetlere onay vermeniz durumunda sorun yaşamakla kalmayıp, ardından devam edecek olayları durdurmakta da zorlanabilirsiniz.

Kahve falında mezarı su içinde görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında su içinde mezar görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde mezar görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar içinde su görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın içinde su görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde olduğunu görmek fal sahibinin fakirleşeceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine işaret eder.

Kahve falında mezar içinde birini görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlık içinden geçmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir