AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık içinden geçmek

Kahve falında mezarlık içinden geçmek

Kahve falında mezarlık içinden geçmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, bazı operasyonlar geçireceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında mezarlık içinden geçmek gördüyseniz:

  • Bir sürü plan veya projeyi aynı anda yapmaya çalışmaktansa, öncelikle elinizdeki işleri tamamlamanızda fayda var.

Kahve falında mezar içinden geçmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, sevdiği insana kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mezarın içinden geçmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulur.

Kahve falında mezarlık içinden geçmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın içinden geçmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına yorulur.

Kahve falında arabayla mezarlıktan geçmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında gece mezarlıktan geçmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığın üstünden geçmek umutların biteceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlık önünden geçmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir