AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar içinde birini görmek

Kahve falında mezar içinde birini görmek

Kahve falında mezar içinde birini görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar içinde birini gördüyseniz:

  • Başarılı olmak için gerekli yeteneğe fazlasıyla sahipsiniz.

Kahve falında mezar içinde insan görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillikler içinde mezar görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde ışık görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine inanılır.

Kahve falında mezar içinde uyumak kem gözlerden ve nazardan korunacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz içinde mezar görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlığın içinde olmak kolaylıklarla karşılaşacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ev içinde mezar görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın içinden geçmek saygın biri haline geleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir